27.5.08

Även apor vet vad som gäller

26.5.08

Dagens glosa

501XX
Levis berömda jeansmodell som blivit grundstenen för bl a många japanska denim tillverkare.

Lång resa hem


SJ fick tekniska problem och den beräknade ankomsten 23:28 hamnade på en imponerande 03:51.

Samurai S0500XX



21.5.08

Evisu i 95 grader

Tvättstugan bokad och dags att köra Evisu jeansen i en varmtvätt (vet att man inte ska tvätta osv, men måste krympa dessa lite). Efter det torkade jag dom i torkskåp. Det blev riktigt bra! Jeansen blev lite mindre och passar liiite bättre.




20.5.08

Evisu 0101

Fixade från Ebay ett par Evisu från den lite "äldre" skolan med LOT0101. Denna cut baseras på 40-tals jeans och är faktiskt galet stora, men samtidigt sjukt härliga. Storleken är 32" och dessa är osanforizerade. Har blötlagt, men det hände inte så mycket förutom att all stärkelse åkte ur jeansen vilket resulterade i ett gul/brunt äckligt vatten (trots att jag bytte vatten 3 ggr). Men ska utföra lite experiment med dessa. Ska testa tvätta i hög temperatur för att se hur det blir..håll tummarna.



Samurai S0500XX - det första steget

I början av april slog jag till och beställde ett par Samurai via en Proxy service. Tog 4 dagar sedan var jeansen i mina händer, helt underbart! Jag var ägd! Nu används dessa jeans flitigast (varje dag) så hoppas kunna publicera goa bilder. Tyvärr får mina andra jeans vänta lite, men det är det värt för tror Samurai jeansen kommer bli hur fina som helst. Och hur går det då? De få slitningar som syns är lite i grenen, bakfickorna och framtill vid fickor. Några fina honey combs börjar även ta form, så kommer bli bra det här. Här är en bild från 18 maj med brallorna in action.