6.8.08

Lee Secondhand repro

Jaha, det här var väl inte meningen, men gick förbi Weekday på drottninggatan och kollade inte deras 2nd Hand avdelning. Fanns hur mkt gott som helst!! Massa Lee Japan repro, Levis (Big E) och t.o.m en gammal Evis med red tab. Alla jeansen var väl använda så vissa inslitningar var hur fina som helst.. och ett par blev mina. Är inte säkert på vilket årtal dessa är repro på, men det är ett par Riders med selvedge (vilket eliminerar vissa som 52orna t ex). Färgen på dessa är hur fin som helst och dom är mjuka och goa att ha på sig. Många fina detaljer finns som blivit och tror dessa jeans har några år till.
Efter pratat med en kunnig i personalen så visade det sig att Weekday har köpt upp lagret från gamla butiken Damaged Goods vid Odenplan (googla så hittar du vad det var). Trevligt trevligt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad jobbar du med? Hur uppkom kärleken till denim/jeans?

Martin sa...

Jag kör egen firma tillsammans med Sensaytion, där vi jobbar med ljud och så pluggar jag. Kärleken till jeans.. :) vet inte hur det började, men gillar mode, historia, kvalitet, design och detaljer. Jeans innehåller allt detta och skulle gärna vilja jobba/syssla med detta.