25.9.08

Så här i halvtid..

Så vad händer? Lever tillsammans med min livs kärlek Jenny och det är underbart. Sysslar med mitt examensarbete och skola tillsammans med lite småprojekt med Sensaytion.. livet känns riktigt bra just nu! Hur går det på denim fronten då? Ja.. har ju en längtan om att kicka igång ett eget projekt och kan avslöja att fantasin inte är sååå långt bort :)

Annars så har jag skaffat mig ett par jeans från Imperial denim. Ett märke från Australien som gör fin fina jeans av japanskt selvedge tyg. Modellen heter Duke och är rätt slim..eller jäkligt slim jämfört med t.ex Samurai S0500XX. Men tyget stretchar ut sig och känns bra att ha ett par lite mer "moderna" jeansar i garderoben. Kolla in hemsida och hur jeansen blir efter ett par månader.
Ett par som inte är av de modernare slaget är Denim Demons Sarves. Den rätt trevliga butiken Takeuschi upphör och hade utförsäljning så till min lycka fann jag jeans på 70% rea.. hur gott som helst! Har varit lite tveksam till modellen, men den satt så bra och denimtyget är riktigt fint 15,5oz med jämtlands flaggfärger på selvedgen :D
Kika in denim demons blogg där grabbarna genomför ett riktigt trevligt experiment!

Idag var jag på besök i den trevliga butiken Haberdashery. Har inte skrivit så mkt om denna butik, men ska ta och göra det snart för här är det alltid lika roligt och trevligt.. och det börjar ramla in sjukt fina jeansar där. Smygkolla på deras hemsida och blog så hajjar ni!
Dagens besök slutade med ett par Blundstone boots och skönare boots har jag aldrig haft!! Så nu har jag ett par fin fina Red Wing och ett par Blundstone att slita in med åren! :)

Avslutar detta långa inlägg med lite bilder på Imperial jeansen tillsammans med Red Wing skorna.
Ta-da2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset om Denim Demon köpte också ett par i dag 26/9 till 70 % rea.

Hälsn.
J-P

Ida sa...

De där jeansen var snygga!