15.2.10

Levi´s XX at Moshroom

Tors-Söndag var det Fashion Week i Köpenhamn och i år presenterade Wood Wood en ny, lite lugnare mässa Moshroom. Här fanns bl.a Edwin, Levis XX, Denim Demon och Folk. Mycket goa människor och trevliga plagg. Jag tittade in hos Victor och Nils i Levi´s montern och fick en livlig rundvandring av kollektion f/w 10. Första märkbara är att kollektionen kommer att innehålla runt 200 delar (!) och är lite bättre inrutad denna gång. Vi kommer hitta en huvuddel med reproduktioner och ett tema, precis som tidigare. Här har vi hittar vi plagg från 40-talet och bakåt. Den andra delen består av en del som är mer sköna och snygga vintageplagg (tänk Mister Freedom).

Temat från höstens kollektion hämtas från den lilla staden Monterey, Kalifornien. Det är en gammal fiskestad, så många plagg kommer att följa marintemat. Mycket indigofärgade plagg, fina tunna kvaliteter och använda jeans. Trevligt var att se alla accessoarer.
En omsydd BIB Lot:66 i ett grymmt utförande

3 kommentarer:

Anonym sa...

Er i ekstase for LVC SS 10 nå om dagen. Og nå ser det ut som om vi får enda større grunn til å glede oss til FW 10. Fantastisk innlegg med flotte bilder. Dagens høydepunkt!

Danko sa...

tja, är det ok om jag lånar några av dina bilder till min blogg om jag redovisar källan för dom? Din blogg.

Martin sa...

Danko: det låter bra! inga problem