16.7.09

denim Contest #6 Olle, Umeå

Det är roligt att det droppar in bilder på era Onvis jeans tillsammans med korta berättelser om er, sysslor och såklart om jeansen. Nästa deltagare nr.6 som är Olle och bor i Umeå. Han studerar till vardags, men nu på sommaren sysslar Olle med lite fastighetsskötsel på hemorten såsom gräsklippning, städa trapphus osv. Jeansen har blivit blötlagda tre gånger eftersom då de blivit skitiga och luktat en del. Men än så länge ingen maskintvätt! Olle har kört hårt och använt jeansen varje dag sedan tävlingens start och de varmaste dagarna har det bara varit att kavlat upp benen och köra vidare!
Måste säga att slitningarna är förbannat fina och efter bara 3 månader!! Spännande att se hur resultatet ser ut efter 6!
2 kommentarer:

Peter, Malmö sa...

grymt slitna brallor efter så kort tid! de måste sitta ganska tight va ? mina är töjt sig sjukt mkt, så de är nästan två storlekar för stora känns det som.

Anonym sa...

har aldrig haft ett par jeans som slitits så snabbt men då har jag nog inte haft på mig dem tre månader i sträck varje dag heller. sitter inte alls så tight, får använda bälte då de är lite för stora i midjan dock. blir spännande att se hur de ser ut efter sex månader!

/ Olle