20.7.09

Produkter med rötter

Levi´s har en LVC-light linje som kallas Products With Roots (PWR). Har finner man varje år plagg, oftast jeans, som är baserade på äldre Levi´s modeller. Kanske mest för att få ut lite av deras historia till den stora massan. Tidigare har man bl.a hittat 501:an i årgång 1947 och 505:an från 1967. Rätt schyssta varianter och prisvärda budgetvarianter till LVC modellerna, samtidigt låångt ifrån LVC.. iaf.. iår så hittar vi en hyllning till 501:an från 1901. Passformen på PRW 501:an är inte lika baggy som originalet, den är mer modern och rak i topplocket. Denimen är tjockare med färgad beige väft. Andra moderna uppdateringar är hällor och en red tab. Men hängsleknapparna och cinchbacken sitter kvar. Det som kanske är det bästa och snyggaste är att bakfickorna är väldigt lika LVC byxan. 999kr kostar PWR varianten och helt klart en mkt prisvärd byxa (jämfört med mycket annat hos Levi´s Red Tab).
Här är lite bilder på PWR 501:an plus lite bilder på ett par LVC 1901 som jag har använt till och från. Dessa jeans avsmakas bäst med ett par hängslen som man lätt hittar på Judith i en stor kista.


Här kommer lite bilder på LVC 1901:an. Inköptes förra året och har använts lite då och då. Perfekt när det är varmt ute eftersom tyget är tunt (9oz) och galet mjukt. Har tvättat dessa 2 ggr i maskin och mer lär det bli!1 kommentar:

Anonym sa...

Satan i gatan !! Har letat som en galning efter just blåa hängslen utan resultat åå så ser man ett par i dina ägor.. Skicka dem på momangen till Malmö !! :D

Hej åå håå !!