24.11.08

Kosta Outlet

Japp, då fick man tid att åka till kosta outlet för att beskåda vad man läst lite här och var.. dvs billiga kläder. Så efter slirat på små 90-vägar var jag och Jenny framme vid den röda byggnaden i smålands skogar. Efter snabbt hittat "mode" avdelningen började sökandet. Målet var hitta Japan made Lee repro´s, men efter spånat med personalen så kom det fram att det inte fanns några kvar..undantag ett par utställnings ex, tjejmodell "hair on hide", ej till salu.
Svalde snabbt nederlaget och hittade mkt annat fint! Det bästa är att det "vanliga" folket som besöker Kosta inte är där för att handla LVC, Blue Bell etc utan mer är ute efter den senaste JC-Wrangler brallan, så här kunde man fynda ifred! Det fanns bl.a ett tjog LVC, Lee repro, Blue Bell och Levis RED jackor för 200kr styck! Tror det är SOLO som dumpat sina gamla jackor. Det fanns dock inte mkt i otvättat denim, tyvärr. Men ett par LVC kostade 400kr, Blue Bell 200kr osv. På tjejfronten fanns även där en del. LVC, Lee gold etc..allt för 200kr paret! Storlekarna var mest small, waist 30-32, så bra för mig, men mindre bra om man behöver större storlekar, det fanns inte.


Kalaset slutade iaf med följande:
  • 2 par Levis RED jackor, 200kr/st. Kavajmodeller med helschysst passform och färg, en raw och en lätt tvättad.
  • En Edwin win jacka, 200kr. über sliten jeansjacka, med underbar passform
  • Blue Bell/Wrangler jeans, 200kr, Klassikern med fin slitning och schysst "häng", en riktig cowboysar bralla!
  • Levis RED jeans, 100kr, seklets galnaste jeans! Totalt oversize, men så skön så skön!
  • Duffer London, mkt fin 40-tals modell i otvättad selvage denim (känns som 14,5Oz). Cinch-back och andra fina detaljer som en coinpocket på insidan.. kostade 500kr, men klart värt!
  • Koppartrans T-shirt, 50kr, svart med vit text..enkelt o snyggt!

Jenny skopade hem en Duffer jeansjacka (50kr) och en Edwin skjorta (100kr). Så var det värt besväret? JA! blir nog en runda var 6e månad för att plöja genom alla godbitar. och handlat för 12000kr men betalt 1600kr så ler man lite extra..facit i hand så borde man handlat mer ;)

1 kommentar:

niklas sa...

jävla sviiiiiiin! nästa gång du åker dit så SKA jag med... ;)