14.2.09

LEVIS LVC S/S ´09

Det har skrivits mkt om detta i 100 andra bloggar, så känns lite copy/paste att skriva om alla plagg..igen, men det kommer mycket fint från LVC nu till våren. Sivletto dukar upp med många godbitar. Personligen tycker jag 1954 års modell verkar spännande, en modell med smalare fot och dragkedja, men fortfarande 50-tals stuket. Annars så bör alla töser titta in vad Levis bjuder på. Underbara toppar och en helschysst hängslebyxa. Till varje LVC kollektion kommer ett gäng underbara bilder till lookbooken. Tänkte ju länka in en liten film från levis.com då man fotade för vårens kollektion, men den vägrar lira på bloggen så klicka här istället.

Vidare så har LVC´s Orange Tab kollektion dykt in på bl.a SOLO och JC(!). Kändes mest att man var i en second hand butik när man tittade genom kläderna. Visst, någon grann t-shirt och väst fanns, annars inte mkt skoj. Däremot har Levis red tab nu tillverkat sin repro på en 505:a i ett matigt selvage tyg..kändes faktiskt bättre än många LVC och dom kostade 1399kr. Tyvärr var de lite förtvättade och behandlade..sisådär kul, för annars skulle de nästan vara ett givet köp.

Just d! Var på en utförsäljning och plockade hem en (eller var det tre?) sjömanssäck i denim från Nudie.. så det kan gå..
Alla hjärtans dag så hoppas alla har fått en dos kärlek.. det har iaf jag :)

Inga kommentarer: