19.12.08

Wrangler öl & Pace glögg

I torsdags var det dags att besöka Sivletto för att njuta av Wrangler Blue Bell kollektionen. Detta är plagg som tillverkas i Japan av japanskt tyg, så top notch med andra ord! Kvällen började med att mingla runt i trevligt sällskap samtidigt som man klämde en eller tre öl. Sen var det dags för Alex från Wrangler att presentera kollektionen. Varje plagg finns endast i 500 styck och Sivletto har fått 17 stycken av varje..så alla som samlare, måste-ha eller ni som tänker på att köpa ett sjukt fint denimplagg, leta inte längre!!

Fredrik (Sivletto), Alex (Wrangler), Per (Sivletto) och Johan (Wrangler)
Jag och Jenny trivdes såklart
Trivselbränsle
Mingel och denim
Jim drack allt
Niklas favvo t-shirt
Fredrik, även känd att slå en Yatzy på första kastet!!

Jag tänker inte gå genom Wranglers och Blue Bells historia utan hänvisar för den intresserade att besöka Jennys blogg Fru-denim. Men man kan sammanfatta att Wrangler är som bekant Rodeo stjärnans första val. Alex gick genom Wranglers flaggskepp jeans modell: 11MW årgång 1948 och 1952. Största skillnaden är att på 1952:an så är patchen på bakfickan tillverkad i plast. Detta efter klagomål från ryttarna som menade att skinnpatchen klippade ihop sig med sadeln, som också är tillverkad i skinn. I samma veva kom jackan 11MJ som är en galet fin jeansjacka. De sydda "rutorna" på framsidan ger en strech funktion i det annars rätt hårda denimtyget. Nästa plagg upp var den svarta byxan 66MWZ med den underbara svarta jackan. De rodeoryttare som vann den stora finalen och var sponsrad av Wrangler fick bära dessa plagg..och så är det än idag. Mycket stiligt! Vad står då den två "W" för? Jo, Western Wear..såklart! Tyvärr inte lika charmigt som förslaget att "WW" skulle bli "WOW" när man böjde sig fram :)Jacka med stretchfunktion

Det hela smyckades med USA-flaggor, trevligt sällskap, denim och såklart Sivlettos magiska atmosfär. En mycket lyckad och trevlig tillställning! Såklart var jag tvungen att testa lite plagg och det kändes riktigt bra! Fick passa på att låna Wrangler-Johans jacka (den blå) och är det nu någon som vill sälja sin så köper jag den!! Jeansen (11MW) satt riktigt bra och inte alls så "cowboysigt" som man kanske tror. Lite högre midja, men kan ju hasas ner för lite mer "häng". Raka ben och riktigt bra passform över baken.


Wrangler från topp till tå
Champion jackan på

Jenny fick en lite tidigt julafton som slutade med ett ombyte till en total Wrangler girl..och det blev ju otroligt snyggt!


Kvällen gick vidare med att besöka Pace på Grev Turegatan. En trevlig och schysst lokal, denna afton fylld med glögg, öl, juleskum och pepparkakor..mysigt!! Här festades det vidare och vad som egentligen hände..det vet nog ingen till 100%, men det var tokigt kul! Tack Wrangler, Pace & Sivletto (igen:))Pace har fattat. En fit guide för henne&honom. Detta borde rädda alla tråkiga och missuppfattade sexliv.

1 kommentar:

niklas sa...

ja jävlar vilken kväll hörru! tyvärr va jag tvungen att gå hem tidigt dock... :(

nåja, ha en kul juk hörru gubbe! ;)

/Niklas