29.5.09

En soft minisemester

I onsdags åkte jag och Jenny iväg till Skåneland för att besöka S!ESTA festivalen som går av stapeln tors-lör. En lite minisemester för oss båda. På vägen ner stannade vi till vid Vingåker outlet. Utbudet var sådär..mycket Tiger och Filippa K, men vi hittade lite levis RED och LVC tröjor. Mycket fina och utsökt kvalitet!
I Skåne kvarterade vi in hos Jennys pappa som bor i en idylisk villa lokaliserad i Bromölla. Se till att inte nysa när man åker förbi, för då missar man hålan. Mycket chill, lite whiskeyprövning och god mat..här är livet bara fin fint! På torsdagen besökte vi festivalen. Man märker att åldern tagit fart för alla verkade så störiga och unga..nåja. Vi såg lite band och bäst var Junior Boys. Idag (fredag) är det dags för att kolla in festivalens höjdpunkt Placebo. Vädret är fint och det var längesen man såg Placebo (Hultsfred?) så har stora förväntningar på kvällen!
Imorgon beger vi oss hem igen och Kosta Outlet står som anhallt på färdkartan, så hoppas fynda igen!! Mer kommer säkert om detta. Men rekommenderar ta en minisemester och kör ner till Skåne, öppna landskap och koskit för att rensa ut storstads smogen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Høres ut som en nice tripp. Legg ut lite bilder da vel.