18.5.09

Onvis på besök!!

Förra vecka kom Luca på besök till Sverige. Luca är en av grundarna till Onvis och är en mycket trevlig italienare som gillar kaffe, jeans men inte fotboll(!). Luca berättade om deras kontor/studio de arbetade i, vilket är beläget på en gammal kycklingfarm i norra Italien. Han visade även en ny tvätt vilket är inspirerade på den allra första "true storyn". Denna story hämtas från ett par jeans som de hittade i en gammal gruva från 30/40-talet i närheten av deras farm. Tvätten var riktigt snygg och detaljerna i en klass för sig! Vi pratade såklart även om jeans, strategier och framtida fester. Vi hann besöka lite affärer och ställen så Luca fick andas lite svensk denim kultur. Såklart sveptes några öl under vistelsen (som tyvärr var för kort), men ett nytt besök planeras snart igen!
På sig hade Luca sina Blue Virgin´s som han haft sen december. Dessa är i tillverkade i 11oz, precis som tävlingsjeansen, men tyget är green cast så detta ger en mer grön nyans. Men mycket fina slitningar har han fått och väntar spänt hur tävlingen slutar!
1 kommentar:

Filip sa...

Fin fina jeans, hur går det med dina egna Martin? Själv har man varit lite dålig att använda dem. Men det är fortfarande flera månader kvar :D