22.5.09

Nudie jeans-slitar-tävling

Trenden håller i sig och nu är det dags för ännu en jeans-slitar-tävling. Denna gång är det Nudiejeans som står på menyn. Joel (PR-ansv. på Nudie) skriver så här:
"De perfekta jeansen får du genom att själv slita in ett par otvättade jeansbyxor. Att slita in ett par jeans innebär att du bär de varje dag i minst ett halvår innan du tvättar eller sköljer jeansen. Inga förslitna jeans i världen blir lika vackra. Indigofärgens speciella egenskaper gör att jeansen patineras mycket vackrare och kraftfullare innan första tvätten. För att hylla indigons magi arrangerar Nudie Jeans Co en global inslitningstävling: Wear & Tear
Competition 2009. 
Tävlingen börjar den första juli 2009 och pågår till den sista februari 2010. En vinnare utses i varje land som deltar. Priset är ett presentkort värt 500 euro i Nudie Jeans webshop (i Japan och Australien kommer presentkortet vara giltigt i konceptbutikerna i respektive land). På nudiejeans.com kommer man kunna följa samtliga tävlandes bidrag.
För att delta i tävlingen införskaffar man sig ett par valfria byxor från Nudie Jeans i otvättad denim och registrerar sig sedan på nudiejeans.com. I och med registreringen skapas en användarprofil som möjliggör för tävlingsdeltagarna att kontinuerligt ladda upp bilder på sina tävlingsjeans. Varje tävlandes senast uppladdade bild publiceras automatiskt på ”Wear&Tear Gallery” på vår hemsida."

Gott pris och det ska bli spännande att följa jeansen i denna tävling. Lycka till alla ni som hakar på Nudies Wear & Tear tävling! 


1 kommentar:

jeans sa...

Oh! riktigt trevlig. och Nudie Jeans är för snäll. verkligen jag gillar Nudie Jeans.
Tack.
http://www.smartgirl.se/klaeder/jeans